Vienetta

Despre noi

Povestea noastra

Firma noastra are ca activitate importul si comercializarea produselor marca Vienetta, din Turcia. Suntem unic importator si distribuitor al acestei marci, iar obiectivul nostru a fost mereu acela de face clientul sa revina, multumit si incantat de produsele si serviciile noastre.

Principalul nostru furnizor este firma Senko Tekstil din Istanbul, Turcia, infiintat in anul 2000.


Vienetta Secret are o echipa puternica si devotata de profesionisti, atat in ce priveste designul, cat si productia. Rezultatele nu au intarziat sa apara, astfel brandurile proprii care au devenit premium, sunt cunoscute si apreciate astazi in toata lumea.

Pijamalele produse sub egida SENKO Group, pijamale Vienetta Secret segmentul pijamalelor de dama, Gazzaz by Vienetta segmentul pijamalelor de barbati, Kezokino segmentul pijamalelor realizate din bumbac interlock de cea mai buna calitate, Cool Comics segmentul pijamalelor de copii si Silvia Salvadore segmentul pijamalelor pentru adolescenti sunt produse cu o tehnologie de ultima generatie.

Calitatea
Vienetta Secret

SENKO Tekstil este foarte atenta cu materilale folosite pentru creare produselor, si toate materialele sunt certificate prin controlul calitatii Oeko-Tex Standard si ISO2001.


Toate produsele cat si procesele de producere sunt in conformitate cu cele mai inalte standarde europene si nu dauneaza sub nici o forma sanatatii.

Materialele folosite sunt testate inainte de a intra in procesul de productie tot in laboratoarele proprii.


Testele se fac asupra rezistentei culorilor la spalare, rezistenta materialelor la frecare, aspectul tesaturii dupa mai multe spalari, actiuni pe care de obicei clientii le intreprind in timp cu privire la produsul finit.

In acest fel, SENKO produce si mentine calitatea produselor Vienetta Secret.

Productia a pijamalelor
Vienetta Secret

Pijamalele Vienetta Secret sunt create din urmatoarele materiale:
Bumbac 100%, Vascoza, Polyester Jersey, Velur, Fleece, Polar sau Micropolar, folosind diferite tipuri de tesaturi existente pe piata si creaza un design unic.

Colectiile create de cei de la Vienetta sunt originale, create de propria echipa de designeri, care creaza cel putin 3000 de modele pe fiecare colectie.

Vienetta
Vienetta
Logo
Register New Account